PrijslijstBruidsfotografie:
Omdat de wensen van een ieder verschillen, is het niet mogelijk een standaardprijs aan een bruidsreportage te hangen. De één kiest voor een handmatig vervaardigd bruidsalbum en de ander gaat voor een digitaal naslagwerk. De ene reportage bevat ruim 100 foto's en de andere 50. Om toch een richtlijn te kunnen geven, moet u denken aan een bedrag vanaf € 500,00. Elke reportage behoort aan uw eigen wensen te voldoen, ik maak dus graag een persoonlijke prijsopgave voor u.


Portretten:

U kunt kiezen tussen een studiofoto of een foto in de buitenlucht. De studio wordt bij u thuis opgebouwd, dus u kunt lekker in uw eigen omgeving blijven waar u zich op uw gemak voelt.

Klik hier voor de prijslijst 2021.


Het op deze site vertoonde werk is en blijft eigendom van FotoArt, tenzij expliciet toestemming is gegeven het materiaal te gebruiken. Het gebruiken van dit werk zonder toestemming zal strafrechtelijke gevolgen hebben.


Bestelprocedure:

U kunt mijn werk bestellen door een mailtje te sturen met daarin uw n.a.w. gegevens, het fotonummer, het gewenste formaat en in welk materiaal u het aangeleverd wilt hebben.
Ons mailadres is: info@fotoart.nl

U maakt het betreffende bedrag over op de rekening van FotoArt (1544.57.078). Zodra uw betaling binnen is, wordt uw bestelling verwerkt en krijgt u bericht wanneer u deze thuis kunt verwachten.


Heeft u vragen of wilt u een op maat gemaakte prijsopgave, aarzel niet en bel me!
U kunt mij bereiken op: 06 - 24 323 694.Copyright © 2010 FotoArt Denise | linkpartners | webdesign: www.sightdraft.nl